lauantai 6. marraskuuta 2010

yaawn

Vuodet saavat ihon rypyille, mutta
innostuksen puute rypistää sielun.

Haukotuttaa. Olo on tällainen melkeinpä aina treenien jälkeen - täydellinen irtipuhkihalkipoikkijapinoon -olotila. Viikko on ollut aivan mahtava, ajatusten ja tapahtumien ja osapuilleen kaiken suhteen. Olen treenannut melko hemmetin kovaa ja syönyt todellista flow-ruokaa joka päivä, uskaltautuen jopa kokkailemaan helppoja reseptejä. Olen sataprosenttisen vakuuttunut siitä, että minustakin vielä jonain päivänä sukeutuu kelpo kokki.. ;)

Sum summarum - maanantaina tein koko kropan, tiistaina alakropan ja nyrkkeilin, keskiviikkona lyhyt kehonhuoltosessio, torstaina yläkroppa ja nyrkkeily, perjantaina koko kroppa ja tänään nyrkkeily-kuntopiiricombo. Ilmeisesti vatsanhoito-ohjelma, erinomaiset treenit ja puhdas ravinto yhdessä ovat aikaansaaneet sen, että paino on pudonnut aika vauhdilla koko tämän viikon. Innolla odottelen, minkälainen kroppa se peilistä pilkistääkään parin kuukauden perästä.

Tiedonjanoni on kasvanut taas melkoisiin sfääreihin. Mielisivustojani nykyään ovat Kaisa Jaakkolan sekä nykyinen että entinen blogi, Charles Poliquinin saitit, Olli postin sivut sekä Jaakko Halmetojan parempaakin paremmat artikkelit. Koska aikatauluni on yleensäkin ottaen aika kireä, olen ajatellut, että voisin tulostella tärkeimpiä artikkeleita hiljalleen omaan, mukanani kulkevaan kansioon ja lueskella niitä ajan kanssa - kotona ja koulussa, missä milloin olenkin. Oppiminen ei katso aikaa eikä paikkaa. :) Erityisen viehtynyt olen Postin ja Halmetojan luonnonläheisyyteen. Tulisi palata sinne alkulähteille, mahdollisimman alkuperäiseen ruokavalioon, luonnon antimia tarkasti hyödyntäen. Miten sinne saakka päästään - se onkin toinen tarina. On ilo olla nuori, avoin ja oppivainen ihminen; oma elämäntarinani on vasta alussaan ja ehkä minäkin vuosi vuodelta pääsen lähemmäksi sitä harmoniaa, joka joskus ihmisen ja luonnon välillä on vallinnut. Ravinto on vain pieni osa sitä. Kuten Jaakkokin totesi, hänelle primääriravintoa ovat kaikki inspiroivat tilanteet, flow-hetket, ihmiset.. Asioita voi tarkastella monelta eri kantilta.

Meno saa minun puolestani jatkuakin tällaisena. Motivoituneena, inspiroituneena eteenpäin. Yritän kuitenkin välttää ottamasta liian suurta taakkaa harteilleni; tieto tulee kun on tullakseen ja minulla on aikaa omaksua se omaan tahtiini. Lean Eating ja siihen liittyvät prosessit ovat nyt kuitenkin päällimmäisinä ja hyvä niin. Päivä kerrallaan. :)

Kuvassa post workout-ateria: 30 g hamppuproteiinia, 10 g BCAA, glutamiinia, vadelmia, banaania, manteleita, lehtisalaattia ja goji-marjoja.

Ei kommentteja: