perjantai 26. marraskuuta 2010

ajatuksenvirtaa

Ole kiitollinen haasteistasi. Jos ne
olisivat helpompia hoitaa, joku sinua
kyvyttömämpi saattaisi ottaa sinun
paikkasi.

Kävin tänään tosiaan salilla ja metsälenkillä, eli aika tuttua huttua. :) Treeni näytti kuta kuinkin tältä:

1a: etukyykky 5 x 20 kg tanko + 10 kg x 8
1b: askelnousu (korkea koroke) 4 x 6 kg x 10, 1 x 7 kg x 10
1c: punnerrus MAX (5 x 10)
1d: tuettu leuanveto MAX (2 x 14, 3 x 12)
1e: voimapyörä MAX (1 x 12, 4 x 10)

+ vatsat

kierrot levypainolla 3 x 10 kg x 10
suorat vatsat jumppapallon päällä 3 x 15
hoover 3 x 60 s

Kaikki 15-30 sekunnin palautuksilla. Kyllähän se vähän puuskututti välissä.. Mutta kaikin puolin hyvä treeni, voimaa löytyi yllättäen ihan hyvin, tuetussa leuanvedossakin sai muutaman toiston normaalia enemmän. Jälleen on kiittäminen suomalaista sisua! Huomenna käyn tekemässä intervallitreenin (vielä on hieman auki, mitä aion tehdä) ja sunnuntaina viimeinen salijumppa ennen maanantain lepoa.

Tänään olen kyllä ehtinyt revetä melko moneen paikkaan - olin aika irtipoikki käytyäni heti perään salitreenin jälkeen reippaalla kävelyllä, mutta jaksoin kuitenkin avopuolisoni suosiollisella avustuksella puunata koko asunnon ja laittaa vielä jouluvalotkin! Nyt on alla rentouttava suihku ja ihokin tuoksuu ihanan metsäiselle, kiitos täysin orgaaniselle ja vegaaniselle suihkusaippualle siitä. Mieskin ihmetteli, miten voi saippua tuoksua niin luonnolliselta. :)
En aio enää tänään vilkaista koulujuttuihin päinkään, mutta jospa sitä huomenna ja sunnuntaina voisi lukea hieman normaalia enemmänkin; mies kun on töissä. Anatomian tentti on parin viikon päästä ja hieman hirvittää, koska ei meikäläisen muistikapasiteetti kyllä kykene käsittelemään kaikkia ihmisruumiin lihaksia yhdessä kuukaudessa.. Kritisoin kyllä tätä ja voimakkaasti.

Muuten on kyllä mahtavan stressitön olo. Kynttilät palaa ja väsyttää mukavan pehmeästi, uni tulee varmaan aika helposti tänä yönä. :)

Olen muuttunut kuluneen neljän kuukauden aikana aika paljon. Olen elänyt aikaisemmin kielteisessä mielessä hetkessä; en ole malttanut odottaa tuloksia lainkaan, vaan turhautunut jo muutamassa päivässä tai saman viikon aikana. Kärsivällisyys ja pinnan pituus ovat molemmat kuitenkin kasvaneet pikku hiljaa; luotan siihen, että saavutan haluamani asiat, kunhan teen työtä niiden eteen. Vaikka heti seuraava aamu ei toisikaan unelmia suoraan valmiina syliini, tiedän, että jonakin päivänä työ palkitaan. Ja mikäs tässä tehdessä, kun hommasta myös nauttii! Tottakai välillä väsyttää ja vituttaa, mutta se kuuluu asiaan.

Miettinyt olen paljon sitäkin, kuinka nopeasti kroppaani loppujen lopuksi liha tarttuukaan. Koskaan en ole ollut sitä hintelintä sorttia, en tosin mikään pullukkakaan. Normaalia hieman isoluisempi, kenties. Jo senkin vuoksi odotan massakautta mielenkiinnolla, että näen, mitä kropasta todella saakaan irti. Jos asiat sujuvat yhtä mutkattomasti kuin tähän asti, kerään lihoja varmaankin vuoden 2013 kevääseen saakka ja aloitan sitten dieetin kohti syksyn 2013 kisoja. Puolivalmiina en halua lavalle kivuta ja kun tällaista hieman normaalia kovempaa, tavoitteellisempaa treeniä on takana niin vähän aikaa, on pohjatyö syytä tehdä kunnolla. Tämä puolen vuoden Lean Eating-haaste lienee kuitenkin yksi tärkeimmistä merkkipaaluista elämässäni.. Paitsi että kroppani on muuttunut ja tulee vielä muuttumaan aika huikeasti, olen oppinut niin paljon asioita, ettei niistä riittäisi kertomaan yksi taikka yksitoistakaan blogikirjoitusta. Uskon, että tämän valmennuksen aikana selkääni kasvaneilla siivillä lentelen vielä melkoisen kauas.. Mutta onhan tätä valmennusta vielä jäljellä parisen kuukautta, joten katsotaan kuinka suuriksi ne siivet kasvavatkaan. ;)

Jatkan samaisen valmennuksen alla vielä varsinaisen kuuden kuukauden prosessin päätyttyäkin, joten voipi olla, että Krista Schaus on mentorina ja valmentajanani ekoissa kisoissani. Mutta sitä katsellaan sitten.. :)

Mieleni tekisi kovasti laittaa kuntokuvia, mutta taidan malttaa siihen asti, että virallinen kisavalokuvaus on ohitse. Eilen tuli myös bikinien toimittajalta sähköpostia, että postipaketti on matkalla, joten ensi viikolla varmaan pääsee jo laittamaan koristeita tilaukseen.. On tää jänskää!

Ei kommentteja: