tiistai 23. marraskuuta 2010

red dreams

Minkään ei tarvitse olla tylsää.
Anna mielikuvituksesi lentää. Älä
hyväksy arkisia rutiineja itsestään
selvinä, muuta ne mieleisiksesi.

No nyt ne on tilattu. Bikinit nimittäin! Oikein sähisevän punaiset sellaiset, kurnau. ;) Suunniteltiin myös kampaajan kanssa hiusten laittoa ja kyllähän sieltä sitten oikein hyvä idea pompsahtikin. En malttaisi millään odottaa lopputulosta! Aloitin myös solariumin tänään, oli oikein leppoisaa maata siinä ihanan lämpimässä arkussa parikymmentä minuuttia. Torstaina uusiksi!

Tänään on ihan kehonhuoltopäivä - venyttelen vielä tässä illan päälle ja luen hieman anatomiaa. Huomenna on jälleen circuittia salin puolella. Kyllä sitä näin talvisaikaan kiittelee että on valinnut sisälajin! Paleltaa pelkkä ajatuskin ulkona tohottamisesta. Tosin, kylläpä tuota käytännössä joka aamu käy sen tunnin ajan koirien kanssa reippailemassa, joten..

Biomekaniikan tentti meni ihan hyvin, varmaankin läpi. Turhauttaa tosin tenttiä asioita joita ei ole linkitetty vielä käytäntöön, joten en jaksa kamalasti murehtia asiaa. Sen sijaan murehdin, paljonko tilaan strasseja biksuja varten! Pitänee käydä biksujen saavuttua juttelemassa tämän artesaanituttavan kanssa, että minkäslaista oikein laitetaan. Ja taidanpa napata jonkun kaverin matkaan korkkareita/piikkareita etsimään.. Punaisen kanssa varmaankin sopisi parhaiten hopea. (Kyllä tähän saa rahaa palamaan, heh!)

Käyn varmaankin torstaina ja lauantaina nyrkkeilemässä, johonkin väliin mahdollisesti voisi mahduttaa vielä perusperinteisiä vetojakin. Katsoo nyt, vähän fiiliksen mukaan, ajatukset on lähinnä salitreenin puolella. :) Paino oli taas tippunut tänään, nyt -700 grammaa, eli ihan kivoissa lukemissa liikutaan jo. Sain tänään myös virallisen biosignature-analyysini minulle räätälöityine ruokavalioviitteineen (ei tarkkoja määriä laskettuina), joten myös massakaudelle on nyt ainakin hyvät eväät.

Tammikuuta odotellessa! ;)

Ei kommentteja: