lauantai 20. marraskuuta 2010

ms. smile

Voimakas, myönteinen asenne luo enemmän
ihmeitä kuin yksikään ihmepilleri.

Elämä maistuu juuri nyt aika lailla täydelliseltä. Muutamia poimintoja:

- Kävin tänään pitkästä aikaa juoksemassa - ihan tasasykkeisen, jota harrastan harvoin sen stressihormoneja nostavan vaikutuksen vuoksi. Juoksin keskellä hiljaista metsää täysikuun loisteessa, lumen kimallellessa ympärillä. Mikä muu voisi saada hyvälle tuulelle?
- Laitoin työhakemuksen menemään paikkaan, joka sopisi täydellisesti opiskelujen ohelle - ja takaisi kesätyönkin. Vaikkei täältä tärppäisikään, on vaihtoehtoja vielä hihassa.
- Kroppa vastaa täydellisesti uuteen toimintamalliin ja ulkomuoto alkaa muuttua vauhdilla.
- Uusi saliohjelma taas seuraavaksi neljäksi viikoksi!

Lisäksi ajattelin heittäytyä hulvattomaksi ja tilata itselleni USA:sta ihan aidon posing suitin, kisabikinit. En sentään ihan parinsadan dollarin settiä, vaan noin 50-70 dollarin arvoisen paketin. Koristutan bikinit artesaanituttavan suosiollisella avustuksella ja voilá, ikimuistoiset valokuvat on taattu! Kuvaussessio on siis kaksiosainen bikini- ja teemakuvineen, mutta teemaa en paljasta ennen kuvien julkistamista. ;) Sanomattakin on selvää, että odotan valokuvausta innolla. Tämä prosessi todella on muuttanut asennettani ja elämääni aivan toiseen suuntaan.

..tällä hetkellä tosin ajatuksissa pyörii enemmän tai vähemmän kaksi asiaa: treenit ja tankkauspäivä, heh. Treenaamaan on kova hinku ja toisaalta odottelen jo ekaa tankkauspäivää. Vielä ei ole varastot ihan tyhjänä, jaksan kyllä painaa (hiilarit mielessä hyppien) vielä tuonne asti. Ensi viikolla olisi circuit-tyyppistä salitreeniä ja nyrkkeilyä, joten luulen että ensi viikon loppupuolella alkaa jo vähän meno tuntua takkuiselta. ;) Tankkaan todennäköisesti kuitenkin vasta joulukuun eka viikolla ja toisen kerran jouluna. Kevyesti joka tapauksessa.

Aloitan ensi viikolla solariumit, jotta en tammikuun valokuvauksissa ihan sulaudu taustalakanaan. :D Aivan en pavuksi aio itseäni kärventää, mutta jos edes vähän väriä. Käyn varmaan sen 1-2 kertaa viikossa valokuvaukseen asti, sillä mun iho on sitä hitaasti ruskettuvaa tyyppiä - ei se kyllä toisaalta kovin herkästi palakaan. Lisäksi saa vähän valoa tämän kaamoksen keskelle. :) Tiistaina myös suunnitellaan kampaajan kanssa vähän tulevaa hiusmallia - jotakin räväkämpää on tiedossa - ja samalla päätän myös biksujen värin, hiusvärin, meikin ja omien mieltymysten pohjalta. Kaikki tämä on niin hirveän jänskää, vaikka en konkreettisiin kisoihin (vielä) olekaan menossa ja kyse on kisavalokuvauksesta. Mutta kyllä tämä hyvästä harjoituksesta käy viimeistelyviikkoineen kaikkineen! Kauhulla jo odotan nestetyhjennystä.. Kun vettä normaalisti juo sen pari litraa päivässä, ainakin, niin mitä sitten kun vesihanat pistetään kiinni? :D

Äiti aikoo aloittaa Xtravagananza-dieetin, johon sitoudutaan vuodeksi. Toisaalta en oikein kannata ajatusta kymmenen viikon pussikeitto-ajatuksesta, mutta toisaalta nopea painonpudotus voi motivoida puskemaan eteenpäin. Pääajatuksena kuitenkin on oppia syömään puhtaasti ja kohtuudella normaalia ruokaa, sekä sisällyttää elämään lisää liikuntaa. Lupasin tukea äitiä parhaani mukaan ja se ilahdutti häntä kovasti. Joulustakin tulee paljon helpompi, kun ei tarvitse stressata jatkuvasta ruoan tyrkyttämisestä vaan voidaan keskittyä rehellisesti tunnelmaan. (Ajateltiin laittaa itse asiassa huomenna jouluvaloja, jee!) Toivottavasti äiti menestyy projektissaan! Äiti keskustelun lomassa huomautti myös, että näytän paljon lihaksikkaammalta/jäntevämmältä nykyään. Kehut lämmittää aina, etenkin kun ne on omalta äipyliltä, hih!

Kaikin puolin ihan mahtava fiilis. Opiskeluhommiakaan ei ole enää rästissä - anatomiaa tosin pitäisi kiriä kiinni; vaikka lihasanatomia on valtavan kiinnostavaa, opittava määrä on ihan käsittämätön. Uskon kuitenkin, että tässä hypetyksessä mikä tahansa tieto imeytyy päähän! Väliin vaatimattomaltakin tuntuva elämäni pistelee kyllä juuri nyt parastaan, kaikki on vain niin siistiä.

Huomenna pitkät unet, anatomiaa ja lepäämistä ensi viikon koitoksia varten!

Ei kommentteja: