sunnuntai 28. marraskuuta 2010

the easy day was yesterday

Odottaminen on ansa. Aina tulee joku
hyvä syy odottaa. Totuus on se, että
elämässä on vain kahdenlaisia asioita:
tekosyitä ja tuloksia - ja tekosyitä
ei lasketa mukaan.

Miten voi olla näin kylmä?! Asunnossa on varmaan alle 20 astetta lämmintä ja tänne ihan totta jäätyy. Pakko paeta kohta peiton alle, ei tällaista kestä. Jos pakkanen ulkonakin vielä talven myötä kiristyy, en enää ala.

Kävin tänään vetaisemassa viikon viimeisen treenin:

1a askelkyykky eteen-taa 5 x 8 kg x 4
1b kyykky-pystypunnerrus 5 x 6 kg x 9
1c leuanveto myötäote 5 x 8
1d sivukyykky 5 x 9 kg x 4
1e jalkojennosto 5 x 13

Kaikki 15-30 sekunnin palautuksilla, eli aika puuskuttavaa oli - jälleen kerran. Oli oikein hyvä ja intensiivinen treeni - olo salille mennessä oli ylipäätään aika pirteä ja hyväntuulinen. Johtui varmaan menevästä musiikista, jota olin mp3:seen ladannut. :) Painokin oli taas -200 g, eli alaspäin mennään. Tosi jees! Kyllä se kunto sieltä löytyy. Tämän viikon ainoa miinus on se, että olen ollut aika laiska kehonhuollon suhteen. Kahdesti sentään tuli venyteltyä ihan kunnolla, on sekin jo jotain.

Kouluhommia en kyllä ole tehnyt lainkaan tänä viikonloppuna - hyi minua. Anatomian kanssa tulen varmasti seuraavan parin viikon aikana viettämään aika kiihkeitä sessioita.. Muiden opintojaksojen kanssa ei kauheata stressiä ole - jahka se tilaamani kirja joskus sieltä Akateemisesta saapuu, otan avokkini koekaniiniksi ja harjoittelen palpointia sekä tutkimista ylipäätään kotona. Voin jo kuvitella miten vasemmalla kädellä tökin summittaista lihasta samalla, kun oikealla kädellä yritän etsiä kirjasta oikeaa toimintamallia.. Kyllä musta vielä hyvä fyssari tulee. ;)

Ensi viikko näyttää treenien osalta ihan mukavalta;

ma: lepo
ti: circuit 1 + 20 min juoksumatto
ke: intervallit/nyrkkeily + kehonhuoltoa
to: circuit 2 + 20 min crosstrainer
pe: intervallit + kehonhuoltoa
la: circuit 3 + 20 min kuntopyörä
su: lepo

Tankkailen lauantaina treenien jälkeen, jotta kaikki syöty ravinto menee varmasti oikeaan osoitteeseen.

Takana on todella mukava päivä - paitsi että kävin taas kirpeässä säässä lenkkeilemässä ja treenikin oli muikea, ennätin käymään Raahessa naistenmessuilla siskoni ja äitini kanssa (en kylläkään löytänyt mitään ostamisen arvoista), tulipa myös soitettua yhdelle parhaimmista ystävistäni jonka kanssa en ole ollut yhteydessä pitkään toviin. Olemme tunteneet monta vuotta, sillä olen hoitanut hänen hevosiaan, mutta aloitettuani opiskelut olemme olleet kumpikin tahoillamme. Nyt tosin sovimme, että jatkan taas hänen luonaan pörräämistä ihan säännöllisesti - se tarkoittaa henkeviä keskusteluja ja hevosille tuoksuvia vaatteita! :) Todella mahtava päätös tälle viikolle siis.

Viikko on paketissa ja on siis aika suunnata katseet ensi viikkoon! Nyt onkin sellainen motivaatiotuli persauksen alla, että eihän tästä voi seurata muuta kuin loistava lopputulos. ;)

Ei kommentteja: