perjantai 26. marraskuuta 2010

huomenta!

Kun nyt kerta kaikkiaan on niin
onnellisesti, että se, mikä laulaen
tulee, se viheltäen menee, niin
miksi emme laula enemmän ja muista
viheltää aina välillä?

Kerrankin on aamu, ettei ole kiire. Koulu alkaa reilun tunnin päästä ja salillekin lähden vasta koulun jälkeen (jos tätä nyt koulupäiväksi voi sanoa, 1,5 tuntia kirjaamista..). Koirien lenkityksenkin hoitelen vasta salilta palattuani (h*lvetin nälkäisenä tottakai :D).

Katselin tuossa bf- ja cbb-kisaajien (sekä ekaa kertaa kisoihin menossa olevien) blogeja ja kyllähän porukka on kovassa kunnossa. Kuten on monta monta kertaa todettu, mäkin haluun! Mutta kaikki ajallaan.. Eihän mulla oo saliharrastusta takana kuin nelisen vuotta ja siitäkin kovempaa treeniä vasta puolesta vuodesta vuoteen - hankala sanoa, kun välissä oli kaikennäköisiä ongelmia. Siitä huolimatta, olin aika mykistynyt kun tänä aamuna vertasin tammikuussa ja pari päivää sitten otettuja kuvia. Käsissä nyt ei edelleenkään ole hirveästi massaa, mutta yllättäen sitä V-mallia on alkanut ilmestyä sittenkin ja reidet näyttää sivusta katsottuna suorastaan hervottomilta. :D Että ei se CBB/body fitness-tavoite ehkä sittenkään ole ihan mahdoton. Jos tosiaan kisoihinkin menen vasta parin vuoden päästä, mitä kaikkea tässä ehtiikään tapahtua.. Mutta te muut, kisoihin nyt ensi vuonna tähtäävät ynnä muut kisailijat - ihailen teitä kyllä syvästi ja tulen seuraamaan kisoja suurella mielenkiinnolla. Tiedä vaikka tavoittelisin jo syksyn 2012 kisoja! *haaveilee*

Olipa taas ihanan herkullinen aamupala. 100 grammaa broilerin paistijauhelihaa, 200 g lanttua ja kukkakaalta, 100 g mansikoita sekä 10 g casheweita. Omnom ja ääntä kohti! Kyllä näillä taas kone hyrrää muutaman tunnin.

Paino oli tänä aamuna noussut huonosti nukutun yön jäljiltä ja massu olikin aika selvästi turvoksissa. Mutta ei huolta, ensi yönä otetaan taas hommaa kiinni ja nukkua tursottelen ihan varmasti pitkälle aamupäivään. Taidanpa laitella nyt reenikamppeita valmiiksi ja valmistautua henkisesti koulupäivään.

Ei kommentteja: