perjantai 19. marraskuuta 2010

kiristelyä

Kyse ei ole niinkään siitä, että
emme uskalla tehdä vaikeita asioita,
kuin siitä, että uskalluksen puute
tekee asioista vaikeita.

Taivas se vaan pysyy harmaana.. Missä aurinko? Reagoin hirvittävän helposti valoisuuden muutoksiin ja aurinkoa tässä kyllä alettais pikku hiljaa kaipaamaan. Damnit.

Suuntaan tässä parin tunnin päästä päivän viimeiselle punttitreenille, sitä ennen kuitenkin käyn joka-aamuisen metsälenkin koirien kanssa. Täydellistä ajatusten nollausta katsella, kun koirat rymyää vapaana keskenänsä :) Saa itse keskittyä lumessa tarpomiseen.
Ajatus tahtoo pätkiä ihan urakalla. En tiedä mikä jumi mulla oikein on päällä tänä aamuna.. Napsin tässä samalla lisäravinteita nassuun, jos vaikka ajatus lähtisi taas rullaamaan - on kuitua, on ruoansulatusentsyymiä, on kalsiumia, on d-vitamiinia (sitä korkeampipitoisempaa, Metagenicsin laatua) ja niin edelleen. Sitä ennen söin itseni puolikylläiseksi kanan jauhelihalla, parsa- ja kukkakaalella, cashew-pähkinöillä sekä vadelmilla. Pieni, kiusoitteleva nälkä jäi, mutta se on tarkoituskin. ;)

Kropan rasvanpoltto on muuttunut yskivästä bensakoneesta tasaisesti rullaavaksi dieselmoottoriksi. Ainakin tämän viikon aikana. Olen todella tyytyväinen, kun ottaa huomioon, minkä verran ongelmaa tämän kehon kanssa on ollut. Paino on ihan uusissa lukemissa ja alaspäin mennään, kireydestä nyt puhumattakaan. :) Tällä menolla ollaan ihan heittämällä finaalissa - ja kun pari päivää sitten Kristalta sain sähköpostia, olen kuulemma "top14"-listalla tällä hetkellä, jos mitataan "complianttisuuden" mukaan, ulkomuodon muutoksista ei tässä vaiheessa puhuta vielä mitään. Vaikka tuntuu, että lihasta on tullut tuskastuttavan hitaasti, on JOTAIN sentään tapahtunut viimeisen neljän kuukauden aikana; käsivarsiin ja olkapäihin on tullut ainakin jotakin ja reisien sivuosat on saaneet lisää muotoa. Ei yhtään pöllömmin. Ei toki näin miinusenergisellä dieetillä kamalasti lihaa enää rakenneta, mutta jos saisin vielä ennen valokuvauksia vähän pyöreyttä/muotoa lihaksiin, olisi sekin jo jotakin. Voi sitten lähteä "off-seasonille" ja lihaa keräämään ihan rauhassa kun pohjakunto on saavutettu. Pikku hiljaa, pikku hiljaa.. :) Kisahaaveet saa muhia takaraivossa ihan rauhassa.

Uusi treeniohjelma taas ensi maanantaina. Kääk! Tänään vielä askelkyykky-pystypunnerrusta, metsurikyykkyä pohjenousulla, yleisliikettä leuanvetoon yhdistettynä sekä kyykky-pystypunnerrusta. Kaikki vuorosarjoina, yhteensä viisi kertaa koko kierros läpi. Siihen päälle vielä vatsat ja loppupäiväkooma on taattu.

Huomenna olisi mahdollisuus käydä taas nyrkkeilemässä, mutta hotsittaisi kokeilla suksia, nyt kun lumipeite on taas saatu.. Nähtäväksi jääpi!

Ei kommentteja: