lauantai 27. marraskuuta 2010

lauantai on treeniä täynnä

Kuinka hyvin monilla ihmisillä menisikään,
jos he vain kerran irtautuisivat uriltaan.

No ei tämä lauantai nyt ihan täpösen täynnä treeniä ole, mutta kyllähän tuota tuli intervallityyppisesti käytyä jumppailemassa Classicilla. Alun perin tarkoitus oli tehdä viisi liikettä tietyillä pituuksilla ja palautuksilla, mutta sykemittari ei oikein pysynytkään menossa mukana ja muutin suunnitelmia lennossa. Teinkin loppupeleissä viisi liikettä putkeen, palauttelin muutamia kymmeniä sekunteja ja uusiksi yhteensä neljä kertaa. Lopuksi poljin crossarilla 20 minuuttia.

1a nyrkkeilysäkki (suorat/koukut/alakoukut)
1b "vuorikiipeilijä" (mountain climber)
1c venäläiset kierrot vatsapenkissä
1d ylöskurotus käsipainolla (vatsalihasliike)
1e pystypunnerrus kahvakuulalla

Oli ihan riittävän tehokasta, taas on aika nollat taulussa -olo. Koko settiin crossareineen meni noin tunti. Treenin jälkeen oli silkkaa nautintoa vetäistä nassuun paprikalla, curryllä, himalajansuolalla ja mustapippurirouheella maustettuja kanafileitä. Musta on tullut tulisen ruoan ystävä :) Palan painikkeeksi ruusukaalta, kukkakaalta, casheweita ja omenaa. Huomenna käyn vielä rykäisemässä yhden salitreenin ja maanantaina lepäilen sekä käyn solariumissa.


Kunto oli taas tänään mennyt eteenpäin, vatsapuolellakin alkaa piirtyä jonkinlaisia ääriviivoja. :) Jos jotakin numeerisia arvoja tähän heitellään, paino putosi taas eilisestä -900 g (josta varmaan puolet silkkaa turvotusta) ja koko projektin aikana vyötärönympärys on pienentynyt melkein 20 senttiä! Ei sitä oikein tahdo uskoa itsekään. Yläkropasta sentit on kadonneet paljon hitaammin, joten ehkä jonkinlaista V-malliakin voi tulevissa kuvissa jo nähdä. Olkapäät on kasvanut niin ikkäästi, etenkin tämä tuorein saliohjelma painottaa olkapäitä melkein joka treenissä. Ei minulla silti ole huikeita odotuksia jäljelle jäävän massan suhteen, lähinnä toivon (ja uskon) että kuoriudun tästä ylimääräisestä fläsästä ja saan hyvän pohjakunnon tulevaisuutta ajatellen. :)

Tänään on kyllä sellainen olo että voisi vain olla ja öllötellä - koulujutut saisi mun puolesta jäädä huomiseen. Odottelen edelleen Lihasten tutkiminen -kirjaa Akateemisesta kirjakaupasta saapuvaksi, jotta olisi helpompaa harjoitella tutkimista kotonakin. Kaikki esseet ja muut kirjalliset tehtävät on kyllä nyt pois alta, että lähinnä tarvetta on kertaamiselle - sekä sille iänikuisen haastavalle anatomialle.. Tentinkään jälkeen ei sen opiskelua kyllä voi heittää mäkeen; jos sitä kertaisi asioita edes kerran-pari viikossa pitkin kevätlukukautta. Ollaan edetty sellaisella haipakalla muutamassa kuukaudessa, että ei tässä ajassa voi todellakaan kuvitella sisäistävänsä koko settiä.

Ai niin, uuni pitäisi vissiin pesaista, kun laitoin sinne eilen melko tujut aineet vaikuttamaan - ja tiskiäkin on taas kertynyt. Saapa nähdä saanko nuo vielä tämän illan aikana tehtyä. ;) Venytellä kyllä täytyy ainakin, sillä samat tutut paikat on jälleen jumissa (lähinnä hartiat ja oikean pakaran yläpuolinen alue).

Heidi kiittää ja kuittaa tältä erää. :)

Ei kommentteja: